Groep VdAL

Groep VdAL, waar onze gasten centraal staan.

Naast de tankstations, waar we de mensen met warmte bedienen, is Groep VdAL sedert 9 jaar ook actief in het Horeca gebeuren.

Het familiale karakter van onze diverse zaken wordt getypeerd door het feit dat verschillende leden van onze familie de klanten weten te verwennen.

Neem daarom snel een kijk op onze diverse websites.


Taverne / Restaurant

HARTE TROEF

Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben.

Met Harte Troef bouwen wij - samen en inclusief - aan deze droom. Een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.

BRASSERIE DE MIXX

Een mix van eten en drinken in een sportieve omgeving. Brasserie de Mixx is gelegen in het hartje van Vrijetijdscentrum de Mixx te Herselt. Onze chef's serveren u dagelijks een mooi aanbod van gezonde slaatjes en broodjes, een hartige lunch of een lekker dessert. Onze kelners staan paraat u een verfrissing te serveren na het sporten. Brasserie de Mixx is dagelijks geopend.

POP-UP DE TUINBISTRO

Pop-up De Tuinbistro is gelegen in het midden van Tuincenter Oh! Green op de Diestsesteenweg te Aarschot. Een druk bezochte weg met tal van winkelmogelijkheden, op een boogscheut van Scherpenheuvel.

Tijdens de Kerstshow van half oktober 2018 tot half januari 2019 baadt Groep VDAL er een gezellige Bistro uit. Met uitzondering van dinsdag, kan u er dagelijks terecht voor een lekker gerecht, een verwarmende koffie of een lekker stuk taart, en dit alles in volledige Kerstsfeer.

Feestzalen / Seminarie

'T RIETLAER

'Ontmoeten en Beleven': Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Een locatie die staat voor originaliteit, zich in het groen situeert maar toch makkelijk bereikbaar is? Dan staat ons team met de glimlach klaar om u in 't Rietlaer te ontvangen.


Verhuur Feestbenodigdheden

RENTA +

Renta + is uw partner in verhuur van feestbenodigdheden. Van porselein,over glaswerk, bestekken en linnen tot tafels en stoelen, zelfs tentenen toebehoren…

Kortom, het volledige pakket van A tot Z. Alles van de hoogste kwaliteit en aan scherpe prijzen.

Afhaalpunt Renta+
Afhaalpunt VH Huurwagens
Renta Plus +
VH Huurwagens

Catering & Evenementen

THE DINNER COMPANY

Een smaakvolle ontmoeting. Uw feest of event, privé of zakelijk, op maat uitgewerkt. Van receptie tot walking dinner, van diner aan tafel tot een heuse party... The Dinner Company verzorgt uw event van A tot Z.

Tankstations met bediening

TANKSTATION LAMBAERTS - RAMSEL

Tankstation Lambaerts
Stationsstraat 78
2230 Ramsel (Herselt)
+32 16 49 08 00

Afhaalpunt Renta+
Afhaalpunt VH Huurwagens
Renta Plus +
VH Huurwagens

TANKSTATION COMFORT ENERGY - LICHTAART

Tankstation Comfort Energy
Herentalsesteenweg 17
2460 Lichtaart
+32 14 55 63 39


Afhaalpunt Renta+
Renta Plus +

TANKSTATION ESSO - LINDEN

Tankstation Esso
Diestsesteenweg 201
3210 Linden
+32 16 62 12 35

Partner in afhaalpunten VH huurwagens

VH HUURWAGENS

Je inboedel verhuizen met een bestelwagen of een grote verhuiswagen, een weekje met vakantie in een van onze luxe minibussen (8+1) of een handige personenwagen huren?
Bij VH Huurwagens vindt je het allemaal.